De verwachte opening is op 5 januari 2023.

Eetcafé De Remise biedt een unieke locatie voor wandelaars, fietsers en liefhebbers van de Bourgondische levensstijl, met diverse wandel- en fietsroutes in de omgeving. Prachtig gelegen in het heuvellandschap van Limburg. Een ontmoetingsplek voor jong en oud en van privé tot zakelijk.

In ons Eetcafé kunt u in de wintermaanden van donderdag tot en met zondag overdag terecht voor een heerlijke koffie met Limburgse vlaai, een speciaal bier met borrelplank en heeft onze sommelier Godfried van Verbunt – Verlinden een wijnkaart samengesteld voor de echte wijnliefhebber.

Ons menu is met veel aandacht voor streek- en kwaliteitsproducten samengesteld en komt het merendeel van onze producten uit ons eigen mooie heuvellandschap. Met de grootste zorg hebben wij een selectie gemaakt van de beste, eerlijke en biologische producten die er in Zuid Limburg te vinden zijn, met aandacht voor de vegetarische eter. Onze partners en leveranciers zijn dan ook te vinden op onze menukaart en hier zijn we heel TROTS op

× WhatsApp